Zonwerend glas

KWGLAS: ook voor zonwerend glas!

Staat de zon de hele dag op uw woning? Of heeft u een pui of een serre met grote raampartijen? Zonlicht zorgt voor erg veel comfort in uw woning, maar kan ook heel vervelend zijn. 

Door veel zonlicht neemt de temperatuur in huis aanzienlijk toe. En zonlicht kan erg hinderlijke schitteringen geven. Zonwerend glas van KWglas kan in dat geval uitkomst bieden.

Zonwerend glas wordt ook wel warmtewerend glas genoemd. Met zonwerende beglazing kunt u blijven profiteren van het heerlijke zonlicht, maar wordt de warmte wel buiten gehouden en de schitteringen beperkt. Blijven genieten van de zon, maar dan wel op een comfortabele manier!

Al meer dan 30 jaar voorzien wij onze klanten van het BESTE advies op het gebied van alle soorten glas en dus ook zonwerend glas. Maak daarom gerust een afspraak of kom langs bij onze vestiging aan de Carlsonstraat 12 in Kampen.

Waarom KWGLAS?

Meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om vakmanschap

Goede vakmensen, laten uw huis netjes achter

De meeste glassoorten altijd op voorraad waardoor het glas klaar is terwijl u wacht

Wij hebben geen voorrijkosten

Altijd een noodvoorziening binnen 24-uur

Wat is zonwerend dubbelglas (ZHR++)?

Zonwerend dubbelglas bestaat, net als ‘gewoon’ dubbelglas, uit twee glasplaten met daartussen een spouw. Deze spouw is gevuld met een gasvulling en een HR-coating.

De isolatiewaarde van dit type glas kan wel oplopen tot een U-waarde van 0,6. De gasvulling zorgt voor de isolerende werking en de HR-coating voor een zon- en warmtewerend effect. Met zonwerend dubbelglas kunt u blijven genieten van het zonlicht, maar wordt warmte van zonlicht buiten gehouden.

Dit glas is daarom ideaal voor een woning met veel raampartijen, want er vindt ondanks het vele zonlicht geen hevige opwarming plaats. De hoeveelheid zonlicht die gefilterd wordt is tot wel 60% meer dan bij ‘gewoon’ dubbelglas.

En wat ook prettig is, in de winter werkt dit ‘omgekeerd’. ‘s Winters houdt zonwerend dubbelglas de warmte van zonlicht juist in de woning. En dat betekent een verlaging van uw energiekosten, omdat u een stuk minder hoeft te stoken.

Wij leveren zonwerend dubbelglas in diverse diktes en gradaties van zonwering. Ook kunnen wij zonwerend glas voor u op maat leveren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Onze glaszetters voorzien u graag van advies op maat.

Voordelen van warmtewerend glas?

Door het plaatsen van warmtewerend glas kunt u het hele jaar genieten van het comfort van zonlicht in uw woning. In de zomer blijft het lekker koel én in de winter worden de energiekosten enorm gedrukt.

Maar warmtewerend glas kent nog meer voordelen:

Zonwerend isolatieglas kopen?

Wilt u zonwerend isolatieglas aanschaffen voor uw woning of bedrijfspand? De glaszetters van KWglas adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Vrijblijvend een offerte op maat? Neem contact met ons op via 038 331 43 03 (regio kampen) of 034 126 11 71 (regio Nunspeet). 

Wilt u wel zoveel mogelijk warmte buiten houden, maar niet perse zonwerend glas? U kunt in dat geval ook kiezen voor HR++ of HR+++ glas met een zonwerende coating.

Zonwerend glas voor ook uw serre

Naast een woning of bedrijfspand is zonwerend glas ook zeer geschikt voor een serre op het zuiden. Zonwerend glas voorkomt dat het een ‘sauna’ wordt in een ruimte, maar u kunt nog wel genieten van uw tuin en het comfort van zonlicht.

Onze opgeleverde projecten

subsidie aanvragen voor glas en geld besparen

ISDE-subsidie gewijzigd

ISDE-subsidie gewijzigd De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is vanaf 2023 gewijzigd en voor meer mensen bereikbaar. Zo kun je ook subsidie aanvragen voor

Bekijk project

Waar kan KWGLAS
u voorzien van zonwerend glas?

Wij kunnen zonwerend glas leveren vanuit onze vestiging in Kampen. Vanuit onze vestiging in Kampen bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Ook bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, HulshorstZeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde.

Onze blije klanten

Wordt u ook een blije KWglas.nl klant?
Al het glas laten vervangen door HR++ glas en Triple glas (in de woonkamer). Heerlijk om te genieten van het extra comfort en lagere energieverbruik.De communicatie rondom het inmeten ging ietwat moeizaam maar vanaf dat moment meer dan tevreden. Alle ramen pasten, prettige personeel en ook het breukruitje is snel en keurig opgelost.
We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Vriendelijke..duidelijke bediening
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
js_loader

Zonwerend glas voor uw project?

Wij leveren zonwerende beglazing voor u op maat

Menu