Blog
Investeer in dubbelglas
27 oktober 2021
Dubbelglas

Stijging gasprijs?

Wacht niet langer, investeer in dubbelglas

Bespaar op uw energiekosten nu het nog kan!

De stijging van de gasprijs zorgt voor een hogere energierekening bij veel Nederlanders. Voorkomen is bijna onmogelijk, maar er op inspelen kan wel. Wist u dat er nog andere zaken zijn die u kunt aanpakken voor een mooier eindresultaat op de rekening?

Heeft u al eens gekeken naar de status van het glas in uw woning? Is dit nog enkel glas of standaard dubbelglas? Dubbelglas ook wel isolatieglas zorgt voor een beter geïsoleerde woning. Het gevolg is dat uw rekening lager uitvalt en daarnaast ervaart u meer comfort en warmte in huis.

Een stap verder in de investering is HR++ glas of Triple glas. De keuze voor het glas is van een aantal zaken afhankelijk. Glashandel Wolf komt graag langs om te kijken welk isolatieglas voor uw woning geschikt is en hoe het beste rendement behaald kan worden tegen de slimste investering. De stijging van de gasprijs is hopelijk voor de korte termijn, maar een investering in dubbelglas is voor de langere termijn.

Weten wat u kunt besparen? Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken. Of vraag een offerte aan via het offerteformulier. Wilt u dan ook meteen de afmeting noteren, dan kunnen wij u snel een eerste richtprijs geven.

HR++ of Triple glas laten plaatsen?

Wilt u meer weten? Of heeft u vragen?

Bel ons gerust!

Menu