Triple glas

KWGLAS: uw glashandel voor Triple glas in de regio Kampen en Nunspeet

Zoekt u een erkende glashandel voor het leveren én plaatsen van Triple glas? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Met HR+++ glas haalt u glas in huis wat een nog betere isolerende werking heeft dan dubbelglas. Het gevolg hiervan is dat de warmte in uw huis nagenoeg perfect binnen wordt gehouden. 

KWglas is een erkend glaszetbedrijf in Kampen en daarnaast een professionele, flexibele organisatie met goed opgeleide, enthousiaste medewerkers. Hierdoor kunt u met een gerust hart het plaatsen van uw nieuwe Triple glas met eventueel nieuwe kozijnen aan ons overlaten!

Met onze jarenlange kennis en ervaring, staat iedere glaszetter garant voor het vakkundig uitvoeren van uw glas wensen, zo zijn wij door de jaren heen echt een begrip geworden in de regio Kampen en Nunspeet. 

Waarom KWGLAS?

Meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om vakmanschap

Goede vakmensen, laten uw huis netjes achter

De meeste glassoorten altijd op voorraad waardoor het glas klaar is terwijl u wacht

Wij hebben geen voorrijkosten

Altijd een noodvoorziening binnen 24-uur

Wat is Triple glas?

Zijn uw huidige kozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor nieuwe kozijnen voorzien van Triple glas, ookwel HR+++ glas genoemd.

De naam zegt het eigenlijk al. Het is glas dat bestaat uit drie glasbladen die zijn gevuld met gas. Bij dit glas is op twee glasbladen een warmtereflecterende coating aangebracht. 

Hierdoor heeft Triple glas een nog betere isolatiewaarde dan HR++ glas. En geeft het nog meer comfort. Dat zult u zeker merken, ook in uw stookkosten!

Waarom kiezen voor HR+++ glas?

Een nog betere isolatie van uw huis bereikt u met Tripleglas.
Door de goede isolatie blijft uw huis in de zomer lekker koel en in de winter warm en comfortabel! HR+++ biedt dus echt meer comfort in uw huis.
De enorme maandelijkse energierekening behoren tot het verleden.
Door de goede isolatie draagt HR+++ ook bij aan een verlaging van de energiekosten.
U ervaart minder hinder van het geluid en de drukte van buiten.
Heeft u last van langsrijdend verkeer of ander geluid van buiten, omdat u aan een drukke weg woont? HR+++ kan ook dan een goede oplossing zijn. HR+++ is namelijk ook geluiddempend.
Previous slide
Next slide

Onze specialisten geven antwoord
Is Triple glas toepasbaar in iedere woning?

Het glas is een stuk dikker dan ander glas, doordat het bestaat uit drie glasbladen. HR +++ glas is hierdoor een stuk zwaarder, wat als gevolg heeft dat het kozijn het extra gewicht wel moet kunnen dragen.

Ook is het kozijn een stuk dikker dan bijvoorbeeld een kozijn dat is voorzien van dubbelglas. Het is noodzakelijk dat de sponningen een stuk dikker zijn. Bij nieuwbouwwoningen is dit vaak aanwezig. Echter, is het bij oudere huizen niet vanzelfsprekend. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw woning!

Let daarnaast ook op de sponningdiepte bij Triple glas. Deze is namelijk dikker dan bij HR++ glas. Bij nieuwbouwwoningen is dit vaak al aan de orde en kunnen huidige HR++ glazen eenvoudiger vervangen worden voor HR+++. Bij oude huizen is dit niet altijd direct mogelijk en heeft u mogelijk ook nieuwe kozijnen nodig. Schakel ons gerust in om de mogelijkheden te onderzoeken!

KWglas

Eclaz one glas

Het kan zijn dat uw huidige kozijnen niet geschikt zijn voor HR+++. Wilt u toch de voordelen van HR+++, dan is daar een oplossing voor. Met de HR++ glassoort Eclaz one is het mogelijk om dezelfde isolatiewaarde als Tripleglas (HR+++) te bereiken. 

De juiste hoogte van de u-waarde wordt behaald door de energieprestaties die toegang geven tot natuurlijk lichtinval.

Is uw Triple glas kapot?
Waarschijnlijk bent u hiervoor verzekerd!

LET OP: Meld ons uw schade, wij handelen het af met uw zorgverzekeraar!

Dikte van Triple glas

Wij kunnen HR+++ glas leveren in diverse diktes. En doordat het glas bestaat uit drie glasbladen, zijn er meerdere opties om de passende glasdikte en isolatiewaarde te creëren.

U kunt Triple glas bestellen met een dikte van 28 cm, 32 cm, 36 cm en 40 cm. Het is ook mogelijk om HR+++ te voorzien van Krypton gas, waardoor er nog hogere isolatiewaarden worden bereikt. 

Wij kijken samen met u welke dikte HR+++ glas het meest geschikt is voor uw kozijnen.

Veelgestelde vragen over Triple glas

Triple glas is glas bestaande uit drie glasplaten. Het glas is gevuld met gas. Tevens heeft het glas een warmtereflecterende coating wat zorgt voor een hoge thermische isolatiewaarde. Met Triple glas ervaart u een fijn en comfortabel binnenklimaat. De kou blijft buiten en in de zomer heeft u een heerlijk koel huis.

Heeft u interesse in Triple glas? Wilt u weten of dit mogelijk is voor uw huidige kozijnen? Schakel KW Glas in en wij denken graag met u mee. Alvast een prijsindicatie ontvangen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in.

Kies voor Triple glas als u op zoek bent naar een betere isolatie voor uw woning. Door een verbetering van de isolatie blijft uw woning in de zomer lekker koel en in de winter gaat er minder warmte verloren. Dus meer comfort. Hiernaast is het in financieel oogpunt ook een slimme keuze.

Doordat de warmte goed wordt behouden, heeft u lagere energiekosten! Triple glas biedt u dus meer comfort, is financieel een gunstige keuze én zorgt ook voor een betere geluidsisolatie. Waardoor u minder last heeft van verkeer of spelende kinderen!

Onze opgeleverde projecten

subsidie aanvragen voor glas en geld besparen

ISDE-subsidie gewijzigd

ISDE-subsidie gewijzigd De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) is vanaf 2023 gewijzigd en voor meer mensen bereikbaar. Zo kun je ook subsidie aanvragen voor

Bekijk project

Waar kan KWGLAS
u voorzien van Triple glas?

Wij kunnen Triple glas leveren vanuit onze vestiging in Kampen. Vanuit onze vestiging in Kampen bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Ook bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde.

Onze blije klanten

Wordt u ook een blije KWglas.nl klant?
Al het glas laten vervangen door HR++ glas en Triple glas (in de woonkamer). Heerlijk om te genieten van het extra comfort en lagere energieverbruik.De communicatie rondom het inmeten ging ietwat moeizaam maar vanaf dat moment meer dan tevreden. Alle ramen pasten, prettige personeel en ook het breukruitje is snel en keurig opgelost.
We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Vriendelijke..duidelijke bediening
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
js_loader

Triple glas voor uw project?

De glasspecialisten van KWglas maken de keuze voor u makkelijker

Menu