BENGglas

KWGLAS: uw erkende
BENGglas dealer in de regio!

Wilt u het beste op het gebied van isolatieglas zonder dat uw kozijnen vervangen dienen te worden? BENGglas is de oplossing!

BENGglas is een baanbrekende ontwikkeling op het gebied van isolatieglas. Met een U-waarde van 0,40 én een geluidsreductie van 36 dB, profiteert u van aanzienlijk veel wooncomfort in de bestaande kozijnen.

KWglas is uw BENGglas dealer én tevens Gecertificeerd BENGglas installateur in de regio. U kunt het plaatsen van BENGglas dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen altijd voor een perfect resultaat!

Met onze jarenlange kennis en ervaring, staat iedere glaszetter garant voor het vakkundig uitvoeren van uw glas wensen. Zo zijn wij door de jaren heen echt een begrip geworden in de regio Kampen en Nunspeet.

Waarom KWGLAS?

Meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om vakmanschap

Goede vakmensen, laten uw huis netjes achter

De meeste enkelglas soorten op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren

Wij hebben geen voorrijkosten

Altijd een noodvoorziening binnen 24-uur

Wat is BENGglas?

BENGglas is een nieuw soort gehard vacuümglas. Het is een revolutionaire stap als het gaat om isolatieglas. Bij vacuümglas worden twee extreem dunne glasplaten gescheiden door middel van een hoge vacuümruimte. Deze ruimte voorkomt warmte-en geluidstransmissie en zorgt tevens voor extreme isolatiewaarde en geluiddemping.

BENGglas, in tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, extreem dun (8,15 mm). Dit maakt dat het glas toepasbaar is in bestaande kozijnen, wat dus flink scheelt in uw portemonnee!

Het glas beschikt over de allerbeste isolatiewaarde, namelijk een U-waarde van 0,40. Beter dan HR++ glas (U=1,1) of Triple glas (U=0,8). Ook heeft het glas een hoge mate van geluidsreductie, namelijk 36 dB, wat het woongenot aanzienlijk bevordert. 

De voordelen van BENGglas

De beste isolatiewaarde op de markt
BENGglas isoleert beter dan standaard HR++ glas, Triple glas of vacuümglas.
Zeer geluiddempend en meer lichtinval
Het glas heeft een geluidsreductie van 36 dB. Kiest u voor de gelaagde uitvoering, dan loopt dit op tot 39 dB. Daarnaast is de lichtinval 15% meer ten opzichte van Triple glas.
Gemaakt van gehard glas
Standaard is BENGglas gemaakt van gehard glas. Dit glas is 5x sterker dan standaard glas van dezelfde dikte. Ook is het glas letselveilig en heeft het geen kans op thermische breuk.
Past in bestaande kozijnen
Voor deze glassoort heeft u geen nieuwe kozijnen nodig. Het glas is namelijk ultradun. Zo bespaart u op materiaalkosten en worden authentieke kenmerken van uw woning behouden.
15 jaar garantie op BENGglas
U heeft 5 jaar lang 100% garantie en daarna is de garantie aflopend naar rato.
Verwachte levensduur van 50 jaar en 100 recyclebaar
De levensduur van BENGglas is een stuk langer dan dat van HR++ glas of Triple glas. Deze glassoorten hebben namelijk een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Ook is het glas recyclebaar, waardoor het bijdraag aan een circulaire maatschappij.
Minder afstandhouders
Het glas heeft tot 7x minder afstandhouders in vergelijking met andere vacuüm glassoorten.
Vorige slide
Volgende slide

Toepasbaar in elke markt

Renovatie projecten

Dit vacuümglas is zeer geschikt voor verduurzaming en/of renovatie van uw woning. Door het dunne profiel van minimaal 8,15, is het mogelijk om het glas in bijna alle bestaande kozijnen te plaatsen. 

Zo kunnen authentieke kenmerken behouden blijven en wordt er aanzienlijk bespaard op de kosten die het plaatsen van nieuwe kozijnen met zich meebrengt.

Nieuwbouw projecten

Ook voor nieuwbouw is BENGglas een interessante keuze. Dit vanwege de uitstekende isolatiewaarde, geluidsreductie en de mogelijkheid die het woningen biedt om te ontwerpen naar de, sinds 1 januari 2022, verplichte BENG normering.

Industrie

Voor diverse industrieën zoals automotive, machinebouw, kassenbouw, kozijnenbouw, modulaire bouw en apparatenbouw (wijnkoelkasten, koelkasten) zijn de eigenschappen van BENGglas ook extreem gunstig.

Subsidie aanvragen
voor BENGglas?

Het is mogelijk om subsidie aan te vragen voor plaatsing van deze glassoort. Wilt u subsidie aanvragen? Op onze subsidiepagina vindt u alle informatie over het aanvragen en indienen van uw subsidieaanvraag. 

Daarnaast vindt u meer informatie over het te ontvangen subsidiebedrag. De meldcode die u bij uw subsidieaanvraag kunt indienen is KA18780.

Officieel BENGglas dealer

KWglas is officieel “BENGglas dealer” en “Gecertificeerd Installateur” van BENGglas. Wilt u meer informatie over BENGglas? Download direct de brochure!

Het BENGglas portfolio bestaat uit drie typen vacuümglas:

BENGglas is leverbaar in drie typen isolatieglas namelijk: BENGglas MAX, BENGglas Extra Clear en BENGglas +.

Ieder type beschikt over eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken. Dit maakt dat vrijwel ieder project kan worden voorzien van een passende oplossing met vacuümglas.

BENGglas Solar Control, voor maximale zonwering

Met BENGglas Solar Control bent u doeltreffend beschermd tegen overmatig zonlicht en warmte, waardoor het binnenklimaat aangenaam blijft. Dankzij de ongeëvenaarde isolatiewaarde van maar liefst 0,40 geniet u van optimaal wooncomfort, het hele jaar door!

Veelgestelde vragen over BENGglas

Dit glas heeft veel voordelen en is daardoor geschikt voor toepassing in vele markten, zoals renovatieprojecten, nieuwbouw en industrie.

BENGglas heeft een extreem hoge isolatiewaarde. Hoger dan dat van HR++ glas en Triple glas. De isolatiewaarde van BENGglas is 0,40.

Nee, u heeft geen nieuwe kozijnen nodig. BENGglas kan, doordat het glas extreem dun is, in veel bestaande kozijnen geplaatst worden.

Waar kan KWGLAS
u voorzien van BENGglas?

Wij kunnen BENGglas leveren vanuit onze vestiging in Kampen. Vanuit onze vestiging in Kampen bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Ook bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde.

Onze blije klanten

Wordt u ook een blije KWglas.nl klant?
Omdat KWglas bij buren in onze straat bezig was en zij zeer tevreden waren heeft KWglas bij ons meteen (17/4) het te vervangen glas ingemeten. Op 18/4 2024 aanbetaling gedaan en op 13 mei heeft de installatie al plaatsgevonden !!. De communicatie verloopt snel per email en er wordt ook snel op mails gereageerd. De installatie is prima verlopen. Er wordt zeer netjes en schoon gewerkt, maar ook even geschaft (zie foto). Alle afval en oud glas wordt meegenomen. Uitstekend modern gereedschap voor de werkzaamheden. Zeer aardige medewerkers. Prijs t.o.v. andere offertes zeer concurrerend. Al met al zeer tevreden en aan te bevelen.
Response from the owner: Beste Tiny en Catharinus. Wat een mooie woorden, daar worden wij super blij van! Ondertussen staat de toffe foto in onze groepsapp.😁
Vanaf het begin prettig contact. Glas is ingemeten door een zeer ervaren glaszetter en alles klopte netjes. na de installatie is alles schoon achtergelaten.
Response from the owner: William, ons hele team bedankt je voor deze 5 sterren en mooie woorden!BEDANKT!
Echte snelheid en service bestaat nog! Dezelfde dag nog mijn kapotte ruit vervangen door Richard. Snel, vakkundig en zeer vriendelijk. Keurig via SMS op de hoogte gehouden van hun komst.
Response from the owner: Bedankt voor je review en graag gedaan!
Zeer goede ervaring gehad met dit bedrijf. Tino, de eigenaar is een vriendelijke man die zijn afspraken perfect nakomt. Ze hebben daarnaast echt een super communicatief online systeem waar je alles kunt nalezen en inzien dat ik zelden ergens anders heb gezien!!Alles tot in de puntjes was duidelijk en je krijgt zelfs sms'jes wanneer de chauffeurs en werklui onderweg zijn op de ochtend dat het gaat gebeuren.Bij ons hebben ze het enkele glas vervangen naar HR++ glas en dat is met een team van 4 sterk binnen 1 dag gedaan. Daarna alles keurig opgeruimd. De heren zijn ook allemaal heel aardig zodat het zelfs nog een gezellige boel werd!Ik kan iedereen dit bedrijf ten zeerste aanraden!Een tevreden klant uit de Wipstrik, Zwolle!
Response from the owner: Beste Mischa, Wat een mooie omschrijving van jouw ervaring met ons Team! Dank je wel voor deze fantastische review!
In deze tijd van digitalisering en onpersoonlijke robot chats, is het een verademing om te maken te hebben met een bedrijf als KWglas, dat uitblinkt in zorgzaamheid , accuratesse, flexibiliteit en vakmanschap. De jongens zijn goed gehumeurd, vriendelijk, kundig en betrouwbaar. Wat verlang je nog meer !
Response from the owner: Dag Jeannine, wat een mooie woorden heb je gebruikt in je review! Hartelijke dank hiervoor!
Fijne ervaring met KWglas, vanaf het eerste moment dat we contact hadden per telefoon voelde het goed en vertrouwd, vervolgens snel een afspraak om in te meten en kort daarna een telefoontje dat het glas geplaatst kon gaan worden. Op de dag van plaatsing waren Richard en Jesse aanwezig. Keurig en netjes gewerkt, erg vriendelijk en meedenkend. Alle afval weer keurig opgeruimd en aangeveegd. Kortom een prima ervaring die wij graag bij anderen zouden willen aanbevelen.
Response from the owner: Beste Edwin, wat een mooie woorden! Dank je wel hiervoor! En namens Richard en Jesse....bedankt voor de broodjes kroket!😊
Eerst gebeld na Kwakkel super vriendelijk te woord gestaan .smiddags kwamen ze om te meten en binnen een uur had ik weer een nieuwe raam erin zitten . topservice
Response from the owner: Fijn dat we je konden helpen Sandra! En bedankt voor je review.
De hulp vanaf het eerste telefoongesprek was ineen woord fantastisch. Was vreselijk geschrokken van het knappen van het dakraam en was nog niet echt kalm toen ik belde. Werd op vakkundige wijze gerustgesteld en verzekerd dat het opgelost zou worden. De beloofde hulp kwam en de noodvoorziening getroffen. De maten opgenomen en de monteur ging weer. De offerte was dik in orde en het nieuwe glas kon worden besteld. Werd keurig op de hoogte gehouden. Na een week of 2-3 kreeg ik melding dat het glas er was en een voorstel om te plaatsen. Afspraak was zo gemaakt en de jonge mannen die kwamen plaatsen waren keurig op tijd. Na het plaatsen hebben ze al het vuil opgeruimd en net als de monteur van de noodvoorziening alles keurig achtergelaten. In alle gevallen waren de medewerkers super vriendelijk en bekwaam.
Response from the owner: Dag Floor, Super om te horen dat wij je zo goed geholpen hebben, wat een mooie review! Dank je wel!
Snelle en goede service, vanaf offerte tot en met het zetten van de ramen. Vriendelijk personeel, dat mee denkt om situaties op te lossen. TOP.
Response from the owner: Dank je wel voor deze mooie review Jolande.Misschien tot een volgende keer.
Zeer goede service, zowel het inmeten van het glas als het plaatsen van het glas.
Response from the owner: Karin, dank je wel voor deze mooie woorden.De vervolg opdracht komt er ook weer aan. Leuk!
Vriendelijk en proffesionele service! Denken mee in oplossingen, zijn erg snel in reageren en zijn goed in communicatie. Goed staaltje vakmanschap, blij mee! Aanrader!
Response from the owner: Beste Jasmijn, Wij zijn blij met dit soort opdrachten! Leuk werk, leuke opdrachtgevers en een super leuke waardering! Bedankt.
Vlotte en nette communicatie. Vervanging van het glas keurig volgens afspraak gedaan. Na controle kwam ik nog iets tegen waar ik niet tevreden over was, na overleg is dit ook keurig opgelost.
Response from the owner: Beste Martin, het was een mooie opdracht! En de bijzondere ruit is mooi geworden.
Wederom gebruik gemaakt van KWglas aangezien de vorige keer zo goed was bevallen. Prettige mensen, nette prijs en helder in de communicatie.
Response from the owner: Dag Jeannette, wat een fijne woorden! Dank je wel en misschien tot nog een volgende keer!
duidelijke offerte, vriendelijk personeel, glas netjes geplaatst.ook na plaatsing goede service.
Response from the owner: Jenny wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn.Namens ons hele Team, dank je wel voor deze mooie review!
Mijn ervaring met KWGlas was van begin tot erg goed. Hun online order- en communicatiesysteem zorgde voor een vlotte communicatie. Al bij het eerste contact was duidelijk dat klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel staat: snelle reacties en duidelijke afspraken.De dag van installatie zelf was even indrukwekkend. Met een goed voorbereid en professioneel team wisten ze de klus vlot te klaren. Toen ze voor een uitdaging stonden met het bereiken van mijn achterste ramen, toonden ze hun flexibiliteit door de volgende dag met een hoogwerker te komen, zonder bijkomende kosten voor mij.Wat me ook opviel, was hun zorgvuldigheid en respect voor mijn eigendom. Na afloop van de klus was het meeste al netjes opgeruimd. De prijs-kwaliteitverhouding was in perfecte balans, gezien de kwaliteit van hun werk en de uitstekende service.Ik zou KWGlas zonder twijfel aanbevelen. Het is zeldzaam om zo'n combinatie van professionaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid te vinden.
Response from the owner: Dank je wel Almar, je slaat hiermee de spijker op z'n kop. Hier doen wij het als Team KWglas voor en zijn jij en wij allemaal blij!Thanks!
Paar weken geleden nieuwe ramen laten plaatsen op de hele benedenverdieping. Bestellen en levering gingen vlot en volgens planning. De mannen van KWGLAS hebben het oude glas heel netjes verwijderd. Fijn voor ons, want het buitenschilderwerk was nog op en top. En dat is het nog steeds. Heel tevreden hierover. Bij een nacontrole bleek bij twee ramen dat de coating niet goed was gehecht aan het glas. Er zijn nieuwe ramen besteld en deze worden vervangen zodra ze binnen zijn. Dat vind ik goede service. Top gedaan mannen!
Response from the owner: Top woorden voor Top vakmannen! Dank u wel!
Al het glas laten vervangen door HR++ glas en Triple glas (in de woonkamer). Heerlijk om te genieten van het extra comfort en lagere energieverbruik.De communicatie rondom het inmeten ging ietwat moeizaam maar vanaf dat moment meer dan tevreden. Alle ramen pasten, prettige personeel en ook het breukruitje is snel en keurig opgelost.
Response from the owner: Beste Harro,Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ook vanaf onze kant hebben wij als zeer prettig ervaren. Dank u!
We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
Response from the owner: Beste Dascha en Nick,Dank jullie wel voor deze mooie opdracht. Helaas moesten jullie wat langer wachten dan normaal en daarom bedanken wij jullie ook voor het geduld!Wij vinden het fijn dat jullie tevreden zijn met het resultaat daar doen we het allemaal voor!
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
Response from the owner: Uiteraard zijn wij blij om uw review te lezen, waarvoor dank.Het klopt dat u wegens de enorme drukte niet of te weinig op de hoogte bent gehouden van uw orderstatus waarvoor onze excuses! Wij zijn op de achtergrond bezig om dit op te lossen.
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Response from the owner: Dank u wel! Fijn dat u tevreden bent dus zeg het voort😊!
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Response from the owner: Beste Peter,Wat fijn om te horen dat het u goed bevallen is!Vriendelijk bedankt voor uw review!
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
Response from the owner: Anne Marijke, Dank je wel voor je review. Het klopt dat de levertijden van de fabrieken aardig zijn opgelopen de laatste maanden. Het barstje in de glaslat komt meestal door het spijkeren en kan geen kwaad. Normaliter wordt dit dicht gemaakt met een vulmiddel. Wij zullen hier in de toekomst goed opletten!
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
Response from the owner: Dank je wel voor deze beoordeling!
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Response from the owner: Meneer Hoefman,Vijf sterren en heel veel mooie woorden! Hier worden heel erg blij van!Dank u wel en graag tot een volgende keer!
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Response from the owner: Beste meneer en mevrouw Bolinde,Dank u wel voor deze mooie review! Hier zijn wij blij mee!
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Response from the owner: Meneer Struik hartelijk dank voor deze mooie recensie, hier doen we het voor!
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Response from the owner: Beste meneer Kleinjan,Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Vriendelijke..duidelijke bediening
Response from the owner: Dank u!
Goede
Response from the owner: Dank je wel voor de 5 sterren beoordeling!
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Response from the owner: Mevrouw Rademaker,Hartelijk dank voor uw review!Fijn om te horen en 'dan nu ook te lezen' dat u tevreden bent over onze producten en werkzaamheden.
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Response from the owner: 5 sterrren....Wauw! Dank u!
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Response from the owner: Het was een mooie opdracht! Hartelijk dank voor de 4 sterren!
js_loader

BENGglas voor uw project?

Wij leveren diverse glassoorten waaronder BENGglas voor u op maat gemaakt

Menu