BENGglas

KWGLAS: uw erkende
BENGglas dealer in de regio!

Wilt u het beste op het gebied van isolatieglas zonder dat uw kozijnen vervangen dienen te worden? BENGglas is de oplossing!

BENGglas is een baanbrekende ontwikkeling op het gebied van isolatieglas. Met een U-waarde van 0,40 én een geluidsreductie van 36 dB, profiteert u van aanzienlijk veel wooncomfort in de bestaande kozijnen.

KWglas is uw BENGglas dealer én tevens Gecertificeerd BENGglas installateur in de regio. U kunt het plaatsen van BENGglas dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen altijd voor een perfect resultaat!

Met onze jarenlange kennis en ervaring, staat iedere glaszetter garant voor het vakkundig uitvoeren van uw glas wensen. Zo zijn wij door de jaren heen echt een begrip geworden in de regio Kampen en Nunspeet.

Waarom KWGLAS?

Meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om vakmanschap

Goede vakmensen, laten uw huis netjes achter

De meeste enkelglas soorten op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren

Wij hebben geen voorrijkosten

Altijd een noodvoorziening binnen 24-uur

Wat is BENGglas?

BENGglas is een nieuw soort gehard vacuümglas. Het is een revolutionaire stap als het gaat om isolatieglas. Bij vacuümglas worden twee extreem dunne glasplaten gescheiden door middel van een hoge vacuümruimte. Deze ruimte voorkomt warmte-en geluidstransmissie en zorgt tevens voor extreme isolatiewaarde en geluiddemping.

BENGglas, in tegenstelling tot traditioneel isolatieglas, extreem dun (vanaf 6,3 mm). Dit maakt dat het glas toepasbaar is in bestaande kozijnen, wat dus flink scheelt in uw portemonnee!

Het glas beschikt over de allerbeste isolatiewaarde, namelijk een U-waarde van 0,40. Beter dan HR++ glas (U=1,1) of Triple glas (U=0,8). Ook heeft het glas een hoge mate van geluidsreductie, namelijk 36 dB, wat het woongenot aanzienlijk bevordert.

BENGglas is leverbaar in vier typen isolatieglas namelijk: BENGglas, BENGglas PRO, BENGglas + en BENGglas BASIC. Ieder type beschikt over eigen specifieke technische eigenschappen en unieke uiterlijke kenmerken.

De voordelen van BENGglas

De beste isolatiewaarde op de markt
BENGglas isoleert beter dan standaard HR++ glas, Triple glas of vacuümglas.
Gemaakt van gehard glas
Standaard is BENGglas gemaakt van gehard glas. Dit glas is 5x sterker dan standaard glas van dezelfde dikte. Ook is het glas letselveilig en heeft het geen kans op thermische breuk.
Verwachte levensduur van 50 jaar en 100 recyclebaar
De levensduur van BENGglas is een stuk langer dan dat van HR++ glas of Triple glas. Deze glassoorten hebben namelijk een levensduur van gemiddeld 25 jaar. Ook is het glas recyclebaar, waardoor het bijdraag aan een circulaire maatschappij.
15 jaar garantie op BENGglas
U heeft 5 jaar lang 100% garantie en daarna is de garantie aflopend naar rato.
Zeer geluiddempend en meer lichtinval
Het glas heeft een geluidsreductie van 36 dB. Kiest u voor de gelaagde uitvoering, dan loopt dit op tot 39 dB. Daarnaast is de lichtinval 15% meer ten opzichte van Triple glas.
Past in bestaande kozijnen
Voor deze glassoort heeft u geen nieuwe kozijnen nodig. Het glas is namelijk ultradun. Zo bespaart u op materiaalkosten en worden authentieke kenmerken van uw woning behouden.
Minder afstandhouders
Het glas heeft tot 7x minder afstandhouders in vergelijking met andere vacuüm glassoorten.
Previous slide
Next slide

Toepasbaar in elke markt

Renovatie projecten

Dit vacuümglas is zeer geschikt voor verduurzaming en/of renovatie van uw woning. Door het dunne profiel van minimaal 8,15, is het mogelijk om het glas in bijna alle bestaande kozijnen te plaatsen. 

Zo kunnen authentieke kenmerken behouden blijven en wordt er aanzienlijk bespaard op de kosten die het plaatsen van nieuwe kozijnen met zich meebrengt.

Nieuwbouw projecten

Ook voor nieuwbouw is BENGglas een interessante keuze. Dit vanwege de uitstekende isolatiewaarde, geluidsreductie en de mogelijkheid die het woningen biedt om te ontwerpen naar de, sinds 1 januari 2022, verplichte BENG normering.

Industrie

Voor diverse industrieën zoals automotive, machinebouw, kassenbouw, kozijnenbouw, modulaire bouw en apparatenbouw (wijnkoelkasten, koelkasten) zijn de eigenschappen van BENGglas ook extreem gunstig.

Subsidie aanvragen
voor BENGglas?

Het is mogelijk om subsidie aan te vragen voor plaatsing van deze glassoort. Wilt u subsidie aanvragen? Op onze subsidiepagina vindt u alle informatie over het aanvragen en indienen van uw subsidieaanvraag. 

Daarnaast vindt u meer informatie over het te ontvangen subsidiebedrag. De meldcode die u bij uw subsidieaanvraag kunt indienen is KA18780.

Officieel BENGglas dealer

KWglas is officieel “BENGglas dealer” en “Gecertificeerd Installateur” van BENGglas. Wilt u meer informatie over BENGglas? Download direct de brochure!

Veelgestelde vragen over BENGglas

Dit glas heeft veel voordelen en is daardoor geschikt voor toepassing in vele markten, zoals renovatieprojecten, nieuwbouw en industrie.

BENGglas heeft een extreem hoge isolatiewaarde. Hoger dan dat van HR++ glas en Triple glas. De isolatiewaarde van BENGglas is 0,40.

Nee, u heeft geen nieuwe kozijnen nodig. BENGglas kan, doordat het glas extreem dun is, in veel bestaande kozijnen geplaatst worden.

Waar kan KWGLAS
u voorzien van BENGglas?

Wij kunnen BENGglas leveren vanuit onze vestiging in Kampen. Vanuit onze vestiging in Kampen bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Ook bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde.

Onze blije klanten

Wordt u ook een blije KWglas.nl klant?
Wederom gebruik gemaakt van KWglas aangezien de vorige keer zo goed was bevallen. Prettige mensen, nette prijs en helder in de communicatie.
duidelijke offerte, vriendelijk personeel, glas netjes geplaatst.ook na plaatsing goede service.
Mijn ervaring met KWGlas was van begin tot erg goed. Hun online order- en communicatiesysteem zorgde voor een vlotte communicatie. Al bij het eerste contact was duidelijk dat klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel staat: snelle reacties en duidelijke afspraken.De dag van installatie zelf was even indrukwekkend. Met een goed voorbereid en professioneel team wisten ze de klus vlot te klaren. Toen ze voor een uitdaging stonden met het bereiken van mijn achterste ramen, toonden ze hun flexibiliteit door de volgende dag met een hoogwerker te komen, zonder bijkomende kosten voor mij.Wat me ook opviel, was hun zorgvuldigheid en respect voor mijn eigendom. Na afloop van de klus was het meeste al netjes opgeruimd. De prijs-kwaliteitverhouding was in perfecte balans, gezien de kwaliteit van hun werk en de uitstekende service.Ik zou KWGlas zonder twijfel aanbevelen. Het is zeldzaam om zo'n combinatie van professionaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid te vinden.
Paar weken geleden nieuwe ramen laten plaatsen op de hele benedenverdieping. Bestellen en levering gingen vlot en volgens planning. De mannen van KWGLAS hebben het oude glas heel netjes verwijderd. Fijn voor ons, want het buitenschilderwerk was nog op en top. En dat is het nog steeds. Heel tevreden hierover. Bij een nacontrole bleek bij twee ramen dat de coating niet goed was gehecht aan het glas. Er zijn nieuwe ramen besteld en deze worden vervangen zodra ze binnen zijn. Dat vind ik goede service. Top gedaan mannen!
Al het glas laten vervangen door HR++ glas en Triple glas (in de woonkamer). Heerlijk om te genieten van het extra comfort en lagere energieverbruik.De communicatie rondom het inmeten ging ietwat moeizaam maar vanaf dat moment meer dan tevreden. Alle ramen pasten, prettige personeel en ook het breukruitje is snel en keurig opgelost.
We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Vriendelijke..duidelijke bediening
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
js_loader

BENGglas voor uw project?

Wij leveren diverse glassoorten waaronder BENGglas voor u op maat gemaakt

Menu