Blog

Blogitems van KWGLAS

Triple glas of HR++?

Eén van de meest gestelde vragen op dit moment; kies ik voor Triple glas of HR++? Online is er veel informatie over beide glassoorten te vinden, maar in dit blog gaan we Triple glas en HR++ eens even écht goed vergelijken. Wat zijn de voor- en nadelen, waar moet u op letten en hoe zit het met subsidie?

Lees verder »

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Waait het binnen soms net zo hard als buiten? Krijgt u het maar niet aangenaam warm in huis? Dan is het wellicht tijd om uw enkel glas te laten vervangen door dubbel glas. Ja, dat is even een investering, maar wél eentje die u heel veel comfort gaat opleveren.

Lees verder »
subsidie aanvragen voor glas en geld besparen

Subsidie op glas ontvangen? Ja, dat kan!

Bent u eigenaar van een koopwoning of zakelijk pand en wilt u uw woning of bedrijfspand (beter) isoleren? Dan is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het plaatsen van HR++ glas of Triple glas. Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing, ook wel ISDE genoemd, kunt u profiteren van flinke voordelen!

Lees verder »

Investeer in dubbelglas, HR++ of Triple glas

De stijging van de gasprijs zorgt voor een hogere energierekening bij veel Nederlanders. Voorkomen is bijna onmogelijk, maar er op inspelen kan wel. Wist u dat er nog andere zaken zijn die u kunt aanpakken voor een mooier eindresultaat op de rekening?

Lees verder »

De ontwikkeling gasprijs

De ontwikkeling van de gasprijs hebben we als consument niet in de hand. U kunt zelf uw energieleverancier kiezen, maar daar blijft het ook wel bij. Natuurlijk kunt u bewuster omgaan met het verbruik in huis. Korter douchen, warme trui aan, maar heeft u al eens gedacht aan het investeren in dubbelglas?

Lees verder »

Lekke ruit

Dubbelglas of Thermopane (zoals het vroeger genoemd werd) kan lek raken. Als dat het geval is, dan is dat erg vervelend. Het is niet mogelijk om dubbelglas wat lek is te repareren. Er is vocht en vuil tussen de glasbladen gekomen en dat betekent dat een nieuwe ruit de enige oplossing is.

Lees verder »
Menu