Draadglas

KWGLAS levert draadglas in de regio's Kampen en Nunspeet

Draadglas is erg veilig glas. Deze glassoort is namelijk brandvertragend en ook inbraakwerend. Dit komt doordat er metalen draden door de ruit zijn verwerkt. U herkent een draadglas aan het rastermotief in het glas.

KWglas levert verschillende soorten draadglas speciaal voor u op maat. Wij voorzien onze klanten al meer dan 30 jaar van verschillende glassoorten en passend advies op maat.

Draadglas kopen? Neem contact met ons op via 038 331 43 03 (regio kampen) of 0341-261 171 (regio Nunspeet) of kom langs bij onze vestiging aan de Carlsonstraat 12 in Kampen

Waarom KWGLAS?

Meer dan 25 jaar ervaring als het gaat om vakmanschap

Goede vakmensen, laten uw huis netjes achter

De meeste enkelglas soorten op voorraad waardoor wij snel kunnen leveren

Wij hebben geen voorrijkosten

Altijd een noodvoorziening binnen 24-uur

Draadglas, erg veilig!

U heeft vast wel eens een ruit met draadglas gezien. Een stuk glas met een soort van ruitjes in het glas. Dat zijn metalen draden. En die metalen draden in het glas zorgen ervoor dat het glas bij breuk niet uiteen valt in gevaarlijke stukken glas. Deze metalen draden bieden nog meer voordelen:

Doordat er metalen draden in het glas zijn verwerkt, heeft het draadglas ook een inbraakwerende werking. Het draad in het glas zorgt er namelijk voor dat een inbreker moeilijk tot niet door het glas heen kan komen. En wist u dat dit glastype ook nog eens een brandvertragende werking heeft?

Al deze eigenschappen bij elkaar zorgen ervoor dat draadglas goed toepasbaar is in en rondom een woning of bedrijfspand. En u dus veiligheid kan bieden! U kunt denken aan een schuurdeur, maar bijvoorbeeld ook een scheidingswand van glas binnenin de woning. Er is veel mogelijk!

Let op: draadglas is geen ‘veiligheidsglas’. Dit glas voldoet namelijk niet aan de zogeheten NEN eisen waar veiligheidsglas wel aan voldoet.

De voordelen van draadglas

Het glas valt bij breuk niet uiteen in grote stukken glas
Het glas beschermt tegen inbrekers en is moeilijk om door te komen
Zeer veilige glassoort
Verkrijgbaar in transparant-, en ondoorzichtig glas. Elke vorm van privacy is dus gegarandeerd
Previous slide
Next slide

Tip van onze specialist
Draadglas in buitengevels

Wilt u de ruiten in de buitengevel voorzien van draadglas? Standaard draadglas is gemaakt van enkelglas en niet geschikt voor de toepassing in buitengevels, omdat isolatie daar een grote rol speelt.

Dubbelglas met draadglas biedt dan uitkomst. Dit is isolatieglas (dubbelglas of HR++ glas) voorzien van ijzeren draden. Zo profiteert u van comfort én veiligheid in één glastype!

KWglas

Draadglas op maat bestellen

Draadglas is gemaakt van enkelglas en is vrij stevig door het metaal dat in het glas verwerkt zit. De metalen draden zijn in de meeste gevallen verwekt in een soort van raster. Wij leveren verschillende soorten voor u op maat:

Ieder type heeft zijn eigen kenmerkende uitstraling. U kunt draadglas bij ons dus bestellen in transparant, – maar ook ondoorzichtig glas. Het is per situatie afhankelijk welke glassoort het meest geschikt is. Onze glaszetters kijken graag ter plekke welk type glas het beste past bij uw situatie.

Draadglas dubbelglas

Wilt u de ruiten in de buitengevel voorzien van draadglas? Standaard draadglas is gemaakt van enkelglas en niet geschikt voor de toepassing in buitengevels, omdat isolatie daar een grote rol speelt.

Dubbelglas met draadglas biedt dan uitkomst. Dit is isolatieglas (dubbelglas of HR++ glas) voorzien van ijzeren draden. Zo profiteert u van comfort én veiligheid in één glastype!

Onze opgeleverde projecten

Triple glas of HR++?

Eén van de meest gestelde vragen op dit moment; kies ik voor Triple glas of HR++? Online is er veel informatie over beide glassoorten te vinden, maar in dit blog gaan we Triple glas en HR++ eens even écht goed vergelijken. Wat zijn de voor- en nadelen, waar moet u op letten en hoe zit het met subsidie?

Bekijk project

Enkel glas vervangen door dubbel glas

Waait het binnen soms net zo hard als buiten? Krijgt u het maar niet aangenaam warm in huis? Dan is het wellicht tijd om uw enkel glas te laten vervangen door dubbel glas. Ja, dat is even een investering, maar wél eentje die u heel veel comfort gaat opleveren.

Bekijk project
subsidie aanvragen voor glas en geld besparen

Subsidie op glas ontvangen? Ja, dat kan!

Bent u eigenaar van een koopwoning of zakelijk pand en wilt u uw woning of bedrijfspand (beter) isoleren? Dan is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het plaatsen van HR++ glas of Triple glas. Met de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing, ook wel ISDE genoemd, kunt u profiteren van flinke voordelen!

Bekijk project

Waar kan KWGLAS
u voorzien van draadglas?

Wij kunnen draadglas leveren vanuit onze vestiging in Kampen. Vanuit onze vestiging in Kampen bedienen wij de regio: Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Ook bedienen wij de regio: Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde.

Onze blije klanten

Wordt u ook een blije KWglas.nl klant?
Vlotte en nette communicatie. Vervanging van het glas keurig volgens afspraak gedaan. Na controle kwam ik nog iets tegen waar ik niet tevreden over was, na overleg is dit ook keurig opgelost.
Wederom gebruik gemaakt van KWglas aangezien de vorige keer zo goed was bevallen. Prettige mensen, nette prijs en helder in de communicatie.
duidelijke offerte, vriendelijk personeel, glas netjes geplaatst.ook na plaatsing goede service.
Mijn ervaring met KWGlas was van begin tot erg goed. Hun online order- en communicatiesysteem zorgde voor een vlotte communicatie. Al bij het eerste contact was duidelijk dat klanttevredenheid bij hen hoog in het vaandel staat: snelle reacties en duidelijke afspraken.De dag van installatie zelf was even indrukwekkend. Met een goed voorbereid en professioneel team wisten ze de klus vlot te klaren. Toen ze voor een uitdaging stonden met het bereiken van mijn achterste ramen, toonden ze hun flexibiliteit door de volgende dag met een hoogwerker te komen, zonder bijkomende kosten voor mij.Wat me ook opviel, was hun zorgvuldigheid en respect voor mijn eigendom. Na afloop van de klus was het meeste al netjes opgeruimd. De prijs-kwaliteitverhouding was in perfecte balans, gezien de kwaliteit van hun werk en de uitstekende service.Ik zou KWGlas zonder twijfel aanbevelen. Het is zeldzaam om zo'n combinatie van professionaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid te vinden.
Paar weken geleden nieuwe ramen laten plaatsen op de hele benedenverdieping. Bestellen en levering gingen vlot en volgens planning. De mannen van KWGLAS hebben het oude glas heel netjes verwijderd. Fijn voor ons, want het buitenschilderwerk was nog op en top. En dat is het nog steeds. Heel tevreden hierover. Bij een nacontrole bleek bij twee ramen dat de coating niet goed was gehecht aan het glas. Er zijn nieuwe ramen besteld en deze worden vervangen zodra ze binnen zijn. Dat vind ik goede service. Top gedaan mannen!
Al het glas laten vervangen door HR++ glas en Triple glas (in de woonkamer). Heerlijk om te genieten van het extra comfort en lagere energieverbruik.De communicatie rondom het inmeten ging ietwat moeizaam maar vanaf dat moment meer dan tevreden. Alle ramen pasten, prettige personeel en ook het breukruitje is snel en keurig opgelost.
We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
Goede service en alles snel geregeldGlaszetters zijn ervaren en netjes
Door schade moesten er 5 ramen worden vervangen. Met 2 man werd dit snel en professioneel binnen een halve dag gedaan. Het oude glas werd netjes meegenomen, de nieuwe ramen zien er prima uit, inclusief de afwerking. Zeer vriendelijke en behulpzame service!
Nette communicatie. Komen afspraken na. Wel wat lange levertijd maar zijn daarin wellicht afhankelijk van toeleverancier. Afwerking kan wat netter; één van de glaslatten is gespleten.
snelle services , prijs viel mee .vriendelijke telefoon afspraak .
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
erg tevreden over de service en afhandeling van het bedrijf
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Vriendelijke..duidelijke bediening
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
js_loader

Zoekt u draadglas voor uw project?

Wij leveren draadglas op maat!

Menu